CHECKERED FLAG AGAIN FOR THE SPARTAN

Την τρίτη καρό σημαία σε ισάριθμους αγώνες του Λουξ Cup 2013 κατέκτησε ο Μίχας Θεοφάνης στην Πάτρα κατακτώντας παράλληλα και τον τίτλο του Πρωταθλητή του Λουξ Cup της κατηγορίας Masters για το 2013.


Παράλληλα διεύρυνε το σερί των νικών καθώς σε 4 συνεχόμενους αγώνες μετρά τέσσερις νίκες ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι κερδίζει από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκαν οι Spartans σε κάθε αγώνα!


Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για τον πιλότο των Spartans όπου δεν κατάφερε να συμπληρώσει χρονομετρημένο γύρο στα επίσημα χρονομετρημένα καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση για την εκκίνηση του Α σκέλους του αγώνα.


Στο Α' σκέλος όμως έφερε τα πάνω κάτω και μέσα σε έντονη βροχόπτωση κατάφερε να στρίψει στην Κ1 από τελευταίος τρίτος και από τον 2ο γύρο να βρίσκεται σε θέση οδηγού για τον υπόλοιπο αγώνα κατακτώντας την 1η θέση.

Στο Β' σκέλος η βροχή έγινε ακόμα πιο έντονη μετατρέποντας την πίστα σε λίμνη αλλά πρώτος αναδείχθηκε και πάλι ο Μίχας παρόλο που ξεκινούσε τελευταίος λόγο της ανάποδης κατάταξης του σκέλους με βάση τους κανονισμούς.


Με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα ο τελικός του αγώνα βρήκε τον Μίχα να χορεύει στην βροχή, οδηγώντας με ιδανικό τρόπο το καρτ του, κατακτώντας μια άνετη νίκη πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και τον ταχύτερο γύρο της ημέρας στην πίστα με 51,800.

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι πέρασε ένα όμορφο αγωνιστικό διήμερο δίπλα σε ανθρώπους που αγαπούν και σέβονται το άθλημα του καρτ. 

Χάρηκε ιδιαίτερα όλη την πορεία του και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο φετινό θεσμό του Λουξ Cup με το απόλυτο των νικών και στους 3 αγώνες και έδωσε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να συμμετέχει στους αγώνες του θεσμού και το 2014 κάθε φορά που δεν θα έχει υποχρεώσεις σε αγώνες του εξωτερικού. 

Παράλληλα τόνισε ότι όλοι οι οδηγοί που πήραν μέρος σε αυτόν τον αγώνα βγήκαν κερδισμένοι καθώς απέκτησαν πολύτιμη εμπειρία από έναν ιδιαίτερα όμορφο αγώνα ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αγωνιστική του ομάδα Spartans.


Related

SPARTANS WINS 4794055677026234385

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item