THIRD PLACE FOR THE SPARTAN AT SERRES

 ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. 


Ολοκληρώθηκε ο τέταρτος αγώνας του Π.Π.Τ. Στην πίστα των Σερρών με μια τρίτη θέση αλλά και κάποια προβλήματα, τα οποία κατάφερε να ξεπεράσει μερικώς ο αναβάτης μέσα στην πίστα και να ανέβει στο βάθρο.

Στόχος του Fanis Michas στην συνέχεια είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο και 6ο αγώνα του Πρωταθλήματος, ελπίζοντας ότι και η ομάδα του Zen1One Racing θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυνατότητες του αναβάτη, ώστε να κατακτηθεί το Πρωτάθλημα του 2017 !

Με την επιστροφή του ο αναβάτης μας δήλωσε:

"Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν σίγουρα αυτό που περιμέναμε με την ομάδα μου, καθώς τερματίσαμε στην τρίτη θέση.

Αντιμετώπισα πρόβλημα με την απόδοση της μοτοσυκλέτας μου, με πρόβλημα στα ηλεκτρονικά το οποίο εντοπίσαμε, χάνοντας επαφή αμέσως από την Κ1 με τους συναθλητές μου της HONDA, Κουτσουμπό και Καρακώστα, στρίβοντας στην θέση τέσσερα από την οποία και ξεκίνησα.

Στην συνέχεια πέφτοντας στην πέμπτη θέση είχα μπροστά μου τα δύο YAMAHA R6 με αναβάτες τον Παπαγεωργίου και τον Βούλγαρο Boyan,, τα οποία με "τεντώνανε" καθώς με δυνατότερη έξοδο στην τελευταία Κ δεν μπορούσα να τους πάρω ούτε μέτρο στην ευθεία των Σερρών, ενώ τους είχα πάρει τον αέρα.

Τελικά με μεγάλη πίεση κατάφερα να περάσω τους δύο συναθλητές μου και να τερματίσω τρίτος.

Αναμφίβολα το μοναδικό μας πρόβλημα, είναι η έλλειψη χορηγών αλλά και αξιόλογου budget, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε με την ομάδα μου να μπορέσουμε να αποδώσουμε στο maximum των δυνατοτήτων μας.

Ελπίζουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την καρό σημαία του τερματισμού στους δύο τελευταίους αγώνες του Π.Π.Τ.

Related

FANIS MICHAS RACES 283862695641074630

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item