TRAINING RΕWARD FOR MICHAS - BOUSTAS AWARDS

ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ MICHAS THEOFANIS ΑΠΟ ΤΟΥΣ SPARTANS EXTREME RACING ΜΕ ΤΟΝ Κο ΜΠΟΥΣΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΕΙ.


Απονομή επιβράβευσης για τον πιλότο μας Theofanis Michas, για την απόλυτη συμμετοχή του στις προπονήσεις των SPARTANS EXTREME RACING, τις οποίες ολοκλήρωσε με ποσοστό 100% σημειώνοντας μάλιστα και καταπληκτικές επιδόσεις και χρόνους σε όλες τις πίστες που σημειώθηκαν εκπαιδεύσεις.

Η συνεργασία με την ομάδα ήταν άψογη και πολλές φορές καθοδήγησε τους μηχανικούς του στο σωστό στήσιμο του σασί και την σωστή ρύθμιση του μοτέρ.

Επίσης πολλές φορές συμβούλευσε και καθοδήγησε τους ομόσταυλους του πιλότους εντός και εκτός πίστας, με συνεχή παρακολούθηση κατά την διάρκεια των προπονήσεων και των εκρήξεων με μορφή αγώνων που πραγματοποιούν επί μονίμου βάσεως οι SPARTANS.

Την απονομή της προπονητικής επιτυχίας του αθλητή πραγματοποίησε ο Κος Γιάννης Μπούστας, ο καλύτερος Έλληνας αναβάτης μοτοσυκλέτας και πολυπρωταθλητής με πολλούς επίσης διεθνείς αγώνες και διακρίσεις σε κορυφαίο επίπεδο.

Σήμερα ο Κος Μπούστας είναι επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας μοτοσυκλέτας TEAM BOUSTAS η οποία έχει εκπαιδεύσει κορυφαίους αναβάτες όπως ο Κος Παπαγεωργίου, ο Κος Περιστεράς, ο Κος Μπεγνής και πολλούς άλλους που έχουν νικήσει η διακριθεί στα Ελληνικά πρωταθλήματα μοτοσυκλέτας και πάντα πρωταγωνιστούν.

Μάλιστα δε έχει αναλάβει και την προπόνηση του Fanis, ο οποίος κατά κόρον τελευταία συχνά - πυκνά αλλάζει την πιλοτική του φόρμα με την στολή του αναβάτη, με στόχο την βελτίωση και άνοδο του αθλητή, την ανάπτυξη της οδηγικής του τεχνικής και τελικά την τοποθέτηση του στο πάνθεον των καταξιωμένων αναβατών στον Ελλαδικό αλλά ίσως και στον διεθνή χώρο.

                                                                                               SPARTANS EXTREME RACING



Related

MICHAS FANIS 2964281088660497433

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item