SPARTANS-D CUP 4

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ D CUP 4


Ο πιλότος Michas Theofanis υπερίσχυσε του συναγωνισμού στην κατηγορία Α-SENIOR σε χρονόμετρα, Α σκέλος, Β σκέλος και τελικά τερμάτισε 2ος μετά από θραύση του καθίσματος η οποία προξένησε δυσλειτουργία του σασί και τον ανάγκασε να περιοριστεί στην θέση αυτή.

Ο πιλότος μας Vasilopoylos George συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις κατέλαβε την 2η θέση της κατηγορίας ΒΜΒ, ενώ τερμάτισε 1ος στο Α σκέλος, 2ος στο Β σκέλος και 3η θέση στα χρονόμετρα.

Μάλιστα στο πρωτάθλημα τερμάτισε τέταρτος, με ένα αγώνα λιγότερο ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του και αποδεικνύοντας την πιλοτική του βελτίωση, που επήλθε από την προπονητική του καθοδήγηση από τον Theofanis, δάσκαλο της ακαδημίας αγωνιστικής οδήγησης των SPARTANS.


Πολύ καλή και γρήγορη οδήγηση όλο το διήμερο από τον ανερχόμενο πιλοτικά Sotiropoulos Nikolas με μια 3η θέση στο podium, καθώς και μια 3η θέση στο Β σκέλος και 2α χρονομετρημένα στην κατηγορία του, αποδεικνύοντας την φυσική ταχύτητα που διαθέτει και την πιλοτική του καλυτέρευση.

Επίσης στο κύπελλο του D CUP τερμάτισε δεύτερος και σίγουρα είχε την δυνατότητα να το κατακτήσει.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την εκπαίδευση του στην ακαδημία αγωνιστικής οδήγησης των SPARTANS θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη χρονιά σε όλους τους αγώνες που θα συμμετέχει.

Η ένσταση που κατατέθηκε από εμάς και δικαιωθήκαμε στο Α σκέλος, επ ουδενί είχε ως στόχο τον πιλότο, αλλά την τήρηση των κανονισμών ώστε να εξασφαλιστεί το "ευ αγωνίζεσθε" και το "συμμάζεμα" των μηχανικών και ομάδων από την χρησιμοποίηση δολίων και αντικανονικών μέτρων,
καθώς και την προστασία των πιλότων μας.

                                                                                                                  SPARTANS    





  


Related

RACING NEWS 4778536113521395375

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item