SPARTANS LEAVE PICK PATRAS

Με τον Μίχα Θεοφάνη στην κατηγορία Masters και τον Ασημακόπουλο Χρήστο στην κατηγορία Super πήρε μέρος η αγωνιστική των Spartans στο 5ο P.I.C.K. Πάτρας.

Ο Μίχας Θεοφάνης ξεκίνησε την διαδικασία των warm-up του Σαββάτου και πήρε μέρος και στην διαδικασία των χρονομετρημένων όπου ένα τεχνικό πρόβλημα (σπασμένη ντίζα) δεν το άφησε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του καταλαμβάνοντας έτσι την 12η θέση για την εκκίνηση του ημιτελικού.

Η προγραμματισμένη εκκίνηση του ημιτελικού της Masters για το απόγευμα του Σαββάτου βρήκε τους οργανωτές να έχουν αποφασίσει την σύμπτυξη δύο κατηγοριών (Λουξ και Masters) την ώρα που τα καρτ ήταν έτοιμα να μπουν στην σχάρα εκκίνησης. 
Για λόγους ασφαλείας του πιλότου, η ομάδα των Spartans απέσυρε αμέσως την συμμετοχή του Μίχα Θεοφάνη από την διαδικασία του αγώνα, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει και εγγράφως τους οργανωτές και την Ομοσπονδία αρκετές μέρες πριν τον αγώνα. 
Η έλλειψη σεβασμού των οργανωτών απέναντι στις προσπάθειες των πιλότων και των μηχανικών που τροποποιούσαν αλόγιστα και συνεχώς κανονισμούς του αγώνα την τελευταία στιγμή οδήγησε στην μη συμμετοχή ενός εκ των κορυφαίων πιλότων της κατηγορίας Masters.

O Ασημακόπουλος Χρήστος ξεπερνώντας ένα αρχικό πρόβλημα στο πρώτο warm-up με ένα ελαστικό του, ολοκλήρωσε το Σάββατο τα χρονομετρημένα καταλαμβάνοντας την 11η θέση. 
Ο προγραμματισμένος ημιτελικός του Σαββάτου της κατηγορίας του αναβλήθηκε για την Κυριακή και μετά την νέα απόφαση των οργανωτών τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ότι θα γίνουν ξεχωριστά οι κατηγορίες την Κυριακή πήρε μέρος κανονικά στον αγώνα καταλαμβάνοντας την 7η θέση στον ημιτελικό και στον τελικό της κατηγορίας Super.


O αγώνας του P.I.C.K. ήταν ο τελευταίος αγώνας του Ασημακόπουλου Χρήστου με την ομάδα των Spartans. 

Σε δηλώσεις του ο Ασημακόπουλος Χρήστος αναφέρει:
"Ευχαριστώ την ομάδα των Spartans για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας και εύχομαι κάθε επιτυχία στα επόμενα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας σε Ελλάδα και Εξωτερικό καθώς διαθέτει όχι μόνο υψηλού επιπέδου αντίληψη για το αγωνιστικό καρτ αλλά και έναν από τους κορυφαίους και πιο χαρισματικούς πιλότους που ακούει στο όνομα Μίχας Θεοφάνης όπου είχα την τιμή να βρίσκομαι στην ίδια τέντα μαζί του τον τελευταίο χρόνο"  

Related

SPARTAN NEWS 1938876279928642452

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item