THEOFANIS MICHAS AND TEAM BOUSTAS

 Ο THEOFANIS MICHAS ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΑΜ BOUSTAS ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΟΥ  2015. 


Στην καθιερωμένη πίστα συνεργασίας του TEAM BOUSTAS, SPEED PARK, πραγματοποιήθηκε προπόνηση προετοιμασίας των αναβατών: Theofanis Michas, Papanikolaou Chris, Boustas Efthimios, Papageorgiou Alex, Papastaurou George, Sofoulis Thanos και Gianakopoulos Kostas.

Η εκπαίδευση περιείχε δυνατές μάχες στα πλαίσια προετοιμασίας για το επερχόμενο πρωτάθλημα, που κυριολεκτικά μας άφησαν άφωνους, τεχνικές, χρονόμετρα και πολλούς πολλούς γύρους.

Πολύωρες ήταν και οι προσπάθειες των αθλητών και όλοι αποδεικνύουν έμπρακτα την άνοδο τους, με την συνεχή βελτίωση των απόλυτων χρόνων αλλά και του γυρολογίου των.

Μέσα στις πολεμικές δραστηριότητες του TEAM BOUSTAS, φυσικά πανταχού παρών ο Κος Μπούστας Γιάννης μέσα με την αναβατική του στολή, συναγωνιζόμενος τους πιλότους και έξω από την πίστα με τις πολύτιμες πληροφορίες, συμβουλές, παραινέσεις και την αδιάκοπη προσπάθεια του και ενδιαφέρον.

Οι SPARTANS σε συνεργασία και σε απόλυτη συνεννόηση και σεβασμό προς το TEAM BOUSTAS σας παρουσιάζουμε το VIDEO της εκπαίδευσης του πιλότου μας και αναβάτη Theofanis.


                                                                                             SPARTANS EXTREME RACING

Related

MOTO TRAININGS 8151722839648288109

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item