SPARTANS EXTREME RACING

 ΜΑΧΙΜΟΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. 


Με τους πιλότους Assimakopoulos Chris, Michas Theofanis, Klita Konstantinos, Galanopoulos Stratos και Papanikolaou Chris πραγματοποίησαν προπόνηση οι SPARTANS EXTREME RACING, στον Kartodromo.

O Assimakopoulos "ζεστάθηκε" οδηγώντας το εξατάχυτο καρτ του, μετά από μικρή αποχή λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, σε απόλυτη συνεργασία με την ομάδα καταφέρνοντας να μεταφέρει πληροφόρηση ώστε να ρυθμιστεί το καρτ του στις συνθήκες του όλο και καλύτερου κρατήματος, που δημιουργήθηκε στην πίστα.

Ο Michas κινήθηκε πολύ γρήγορα, με το σύνολο TONY-IAME X30 ρυθμίζοντας, βελτιώνοντας και αυτός το σασί του με την πάροδο των σκελών, στις διαρκώς καλύτερες συνθήκες που αναπτύσσονταν, λόγω των πολλών αθλητών που εκτέλεσαν πιλοτική εκπαίδευση εν όψη των αγώνων του 2015. Επίσης βοήθησε στην οδηγική βελτίωση των πιλότων με ανταγωνιστικές εξομοιώσεις εντός της πίστας, καθώς και με υποδείξεις και συζητήσεις εκτός αυτής.

Ο Klita με υπομονή αφιέρωσε την ημέρα στο σωστό "στρώσιμο"του καινούριου του μοτέρ ROTAX JUNIOR MAX evo, που ολοκλήρωσε και είναι έτοιμος να "πατήσει" στην προπόνηση της Παρασκευής στον Αγ. Κοσμά.

Ο Galanopoulos με την ομάδα ασχολήθηκαν με την προετοιμασία του TONY, που οδήγησε για πρώτη φορά. Με αλλαγές και αντικατάσταση επιμέρους ανταλλακτικών του σασί επετεύχθη ένα γρήγορο σύνολο και σχεδόν η ολοκλήρωση του αγωνιστικού του καρτ σε συνθήκες στεγνού αγώνα.

Ο βενιαμίν της ομάδος Papanikolau στην πρώτη του επαφή με την ομάδα, πίστα και καρτ, αμέσως μας έδειξε την φυσική του ταχύτητα και ορμή, αποδεικνύοντας μάλιστα, την ορθότητα της απόκτησης του αθλητή από την ομάδα μας.

Οι SPARTANS θα εκπαιδευθούν την επόμενη εβδομάδα, εντατικά την Παρασκευή στον Αγ. Κοσμά με ασκήσεις εξομοίωσης αγώνα, καθώς και ανάπτυξη της επιθετικής αλλά και της αμυντικής οδήγησης των πιλότων και συνεχείς εκκινήσεις. Το Σαββάτο η προπόνηση θα συνεχιστεί στον Kartodromo, με χρόνους και συνθήκες κυκλοφορίας στην πίστα πολλών αθλητών και την Κυριακή η ομάδα θα παραμείνει εκεί ώστε να εκτελέσει άλλη μια προπόνηση με φιλική ομάδα στην οποία θα εμπεριέχεται και γνωστός, ταχύτατος και αγαπητός σε εμάς Αυστριακός αθλητής, ώστε να αναπτύξουμε και πάλι συνθήκες μάχης, ανάλογες με την προπόνηση της Παρασκευής.

                                                                               SPARTANS EXTREME RACING. 

Related

KART TRAININGS 7132992347352836386

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item