THE EFFORTS OF THE RIDER FANIS MICHAS AND THE WHOLE HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP 2017 ON COSMOTE TV

 ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΗ FANIS MICHAS ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΟ COSMOTE TV. 


To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας 2017 και οι αγωνιστικές προσπάθειες του αναβάτη Fanis Michas και της αγωνιστικής ομάδος του, Zen1One Racing, καθώς και το σύνολο των καλύτερων και ταχύτερων αθλητών του motorsport στον Ελλαδικό χώρο θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών (Cosmote Sport) της Cosmote TV.  

Οι αγώνες των κορυφαίων κατηγοριών Supersort (SS) και Superbike (SBK) θα μεταδίδονται είτε σε "απευθείας" μετάδοση, είτε "απευθείας με χρονοκαθυστέρηση" time-delayed όπως λέγεται στην σχετική ορολογία.

Συγχαρητήρια στην Αθλητική ΜΟΤοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος και στην Delta Productions, για την μεγάλη επιτυχία τους, κάτι που πρώτη φορά υλοποιείται στην χώρα μας στον κόσμο του motorsport και στον Κο Διατσίδη Δημήτρη για την σύλληψη, αλλά και πραγματοποίηση του όλου επιχειρήματος. 

Η πρώτη συνάντηση από τις έξη του Πρωταθλήματος, θα διεξαχθεί στην πίστα των Μεγάρων (Athens Circuit) στις 2 Απριλίου.

Το πρόγραμμα της μετάδοσης θα έχει διάρκεια 2 ώρες και 15' λεπτά και θα προβάλλονται επίσης στιγμιότυπα και από τις άλλες τρεις κατηγορίες του Π.Π.Τ., καθώς και άλλα θέματα όπως και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, ώστε οι τηλεθεατές να έχουν μια συνολική εικόνα των αγώνων ταχύτητος μοτοσυκλέτας.

Ο Fanis λοιπόν περιμένει την υποστήριξη σας στην πίστα αλλά και την τηλεθέαση σας, στην συμμετοχή του στο γρηγορότερο σπορ του μηχανοκίνητου αθλητισμού και στην μάχη του με τους ταχύτερους Έλληνες αθλητές.

Related

SPARTAN NEWS 7820636849812562024

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item