MICHAS FANIS WINS AGAIN AND CROWNED CHAMPION AT OPEN 600 AND OPEN YOUNG RIDER FOR 2015

 Ο FANIS MICHAS ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΕΦΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  OPEN 600 ΚΑΙ OPEN ΝΕΩΝ 2015. 


Ο νεαρός ανερχόμενος αναβάτης Michas Fanis του Team Boustas, πραγματοποιώντας έναν καταπληκτικό αγώνα, συνέχισε το σερί των επιτυχιών του κατακτώντας τον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας 2015.

Ο αθλητής τέθηκε επικεφαλής του συναγωνισμού από το Σάββατο όπου και κατέκτησε την pole position στα χρονομετρημένα σταματώντας τον χρόνο στο 1:01.627.

Την Κυριακή από το warm up πριν τον αγώνα "έδειξε" την υπεροχή του απέναντι στον συναγωνισμό, κινούμενος με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Στην συνέχεια grid εκκίνησης και ο Fanis εκκινώντας από την πρώτη θέση, μένει πέμπτος αλλά αμέσως ξεκινάει την επίθεση του από την K1 και βρίσκοντας την τέλεια τρύπα καταφέρνει με μια σειρά διαδοχικών αστραπιαίων προσπεράσεων να βρεθεί δεύτερος πριν την Κ6.

Αμέσως αρχίζει να δημιουργεί απόσταση από τους συναθλητές του και ακολουθώντας στην ρόδα τον προπορευόμενο αθλητή για τρεις γύρους επιχείρησε επιτυχημένη προσπέραση στην είσοδο της Κ1 και τέθηκε επικεφαλής του αγώνα, μεγαλώνοντας σταθερά την διαφορά του από τους υπόλοιπους αναβάτες και τερματίζοντας τελικά με διαφορά 16.284 δευτερολέπτων από τον συναγωνισμό.

Στην προσπάθεια του αυτή πέτυχε και το best lap του αγώνα με 1:01.24 στον πέμπτο γύρο.


Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος λοιπόν ο Fanis αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος 2015 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητος Μοτοσυκλέτας στην OPEN 600 και στην OPEN Νέων.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναβάτης μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό τα τρία τελευταία χρόνια ήταν Πρωταθλητής Ελλάδος το 2014 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καρτ και το 2013 ήταν Κυπελλούχος Ελλάδος στο θεσμό του D CUP.

Με τις επιδόσεις του λοιπόν ο Michas Fanis μας αποδεικνύει ότι το Motorsport είναι ενιαίο και το μόνο που αλλάζει είναι το όχημα με την τεχνική του και όχι η ταχύτητα, η εκπαίδευση, η επιμονή και η αντίληψη των αθλητών.
                                                                                                        SPARTANS

Related

MICHAS FANIS 2585246360406297028

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item