TRAINING OF SPARTANS FOR THE SECOND ROTAX RACE

 Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ROTAX. 


Εκπαίδευση των Σπαρτιατών πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο και την Κυριακή στην πίστα KARTODROMO των Αφιδνών, με στόχο τον επερχόμενο αγώνα ROTAX, της επόμενης εβδομάδας.

Υποστηρικτές και φίλοι της ομάδας και συγκεκριμένα ο Boustas John ομαδάρχη του TEAM BOUSTAS, o οποίος μάλιστα έχει αναλάβει και ρόλο επικεφαλής μηχανικού στους SPARTANS, o Diatsidis Dimitris, δημοσιογράφος με δυνατή εμπλοκή στον χώρο του MOTORSPORT του οποίου η φωνή μας συντροφεύει στο MOTO GP, ο Galatsis Dimitris, ο mr Rotax της χώρας μας και ο Assimakopoulos Chris, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων των SPARTANS EXTREME RACING, οποίος μάλιστα προπονήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον αγώνα, βρέθηκαν κοντά μας και μας συντρόφεψαν στην συγκεκριμένη προπόνηση.

Οι αθλητές που γυμνάστηκαν ήταν οι: Galanopoulos Stratos, Sotiropoulos Nick και Konstantinos Klita.

O Stratos κινήθηκε στον κορυφαίο χρόνο της κατηγορίας ROTAX MAX και απέδειξε την βελτίωση και μαχητικότητα που διαθέτει θέτοντας γερές βάσεις για τον επερχόμενο αγώνα.

Ο Nick με συνεχώς ανερχόμενη απόδοση κατάφερε με τον τερματισμό του διημέρου να βελτιώσει τους χρόνους του και να κινηθεί ταχύτατα και αποτελεσματικά, με την σύγχρονη ρύθμιση του μοτέρ και του σασί του.

Ο Kostec επίσης μετά από επισκευή του σασί του κινήθηκε με πείσμα και αφομοίωσε τις υποδείξεις της ομάδας επιτυγχάνοντας καλούς χρόνους και μάλιστα χωρίς την τοποθέτηση καινούριων ελαστικών.

Η προπόνηση περιείχε, εκτός από την βελτίωση του οχήματος και την ρύθμιση των μοτέρ, οδηγικές τεχνικές, στάση σώματος, ασκήσεις ακριβείας γραμμών και μάχες εξομοίωσης αγώνα.

Η ομάδα σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητών όπως φαίνεται στις δηλώσεις του ομαδάρχη των SPARTANS EXTREME RACING και πρωταθλητή καρτ Michas Theofanis;
"Είμαι ευχαριστημένος από την άνοδο και βελτίωση που σημειώνουν οι οδηγοί μου και η ομάδα παρουσιάζει δυνατό δέσιμο ανάμεσα στους πιλότους που στηρίζουν και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.
Πιστεύω ότι έχουμε πετύχει όλοι μας την δημιουργία ενός άρρηκτου συνόλου με επαναστατικές και προοδευτικές προπονητικές και η δουλειά μας αποδεικνύεται με την συνεχή παρουσία των αθλητών μας στο podium.
Περιμένουμε όλοι μας με ανυπομονησία τον δεύτερο αγώνα ROTAX και προσδοκούμε στην περαιτέρω βελτίωση των αποτελεσμάτων."

                                                                                                                      Τ.Μ.  

Related

KART TRAININGS 1356283725766192951

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item