THEATER SPATHARIS, THE KARAGIOZIS


Για άλλη μια φορά οι SPARTANS πολεμώντας αξιοκρατικά και χωρίς κανένα άλλο γνώμονα εκτός του ευ αγωνίζεσθε θα παρουσιάσουν στις επόμενες σελίδες την πραγματικότητα του καλύτερου σχολείου μηχανοκίνητου αθλητισμού, δυστυχώς όμως στο οποίο σχολείο οι δήθεν επαγγελματίες του χώρου καμία σχέση έχουν με την αγάπη προς αυτό αλλά μόνο με τα συμφέροντα τους τα οποία πολλές φορές μάλιστα προσπαθούν να επιβάλουν με ψεύτικα αποτελέσματα, διαμόρφωση αποτελεσμάτων, δόλια μέσα τα οποία είναι πολλές φορές και εις βάρος τους χωρίς να το συνειδητοποιούν, συνεννοήσεις, αδικία των αθλητών που πραγματικά προσπαθούν να διακριθούν και δυστυχώς μάλιστα χρησιμοποιώντας και συναθλητές τους εκβιάζοντας τους η παραπληροφορώντας τους με τελικό αποτέλεσμα τον διχασμό και το μίσος που πρώτη φορά αντιληφθήκαμε από συναγωνιζόμενους προς τους βέλτιστους.

Σήμερα οι SPARTANS συμμετείχαν σε μια φιλική προπόνηση με επιβράβευση η οποία πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Αγ. Κοσμά με διοργανωτή γνωστό έμπορα του χώρου.

Στο συγκεκριμένο event λοιπόν και μάλιστα στην κατηγορία Master, στην οποία συμμετείχαν τρεις αθλητές συνέβη το εξής απαράδεκτο, σιχαμένο, εκτός λογικής παράλογο, συγχρόνως επιτηδευμένο, στοχευμένο και ομόλογο γεγονός, προς τα συμφέροντα του ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥ ΈΜΠΟΡΑ, αλλά και ανταγωνιστικών ομάδων, όπως αυτοί τα αντιλαμβάνονται.

Συγκεκριμένα ο ένας αθλητής μας, ενώ κατατρόπωσε τα χρονόμετρα και στα δύο σκέλη που αγωνίσθηκε αποκλείστηκε και στα δύο, με δικαιολογία ότι στο μεν πρώτο απομακρύνθηκε από την ζυγαριά, στο δε δεύτερο ότι σημειώθηκε στην ζυγαριά λιποβαρής.

Όλα αυτά βέβαια σημειώθηκαν μονομερώς και εν αγνοία της SPARTANS EXTREME RACING η του πιλότου.

Στην συνέχεια λίγο πριν την απονομή του WSK του Αγ. Κοσμά πληροφορηθήκαμε τις αποφάσεις των αλυταρχών που δεν υπήρχαν και των κριτών που δεν υπήρχαν αλλά και της επιτροπής καρτ που δεν υπήρχε καθώς μας δόθηκαν και τα σχετικά video των γεγονότων που επίσης δεν υπήρχαν.

Τα σημεία λοιπόν που θα τοποθετηθούμε εμείς ως προς αυτό το φιάσκο είναι τα εξής:

Γιατί αποκλεισθήκαμε από το πρώτο σκέλος για απομάκρυνση όταν ουδέποτε έγινε BREIFING οδηγών, τα PARK FERME δεν υπήρχαν, η ζυγαριά βρισκόταν ακριβώς στην τέντα του Μαλλιά, την ζύγιση κάνανε οι ίδιοι μηχανικοί των ομάδων μαζί με τους οδηγούς και με όποιον ήθελε να βρίσκεται εκεί καθώς δεν υπήρχε στην ουσία διοργάνωση.

Γιατί αποκλεισθήκαμε στο δεύτερο σκέλος ενώ η ζυγαριά, εκτός του ότι ουδέποτε λειτουργούσε σωστά καθώς ήταν 4 σημείων, την συγκεκριμένη μάλιστα στιγμή χάλασε, όλοι οι οδηγοί και τα καρτ αποχώρησαν και στην συνέχεια καλεστήκαμε να ζυγιστούμε από την τέντα.

Φυσικά όταν ζητήσαμε σταθμά για την ζυγαριά δεν υπήρχαν και μας είπε ότι είναι ένα φιλικό EVENT.

Ώμος όταν ζητήσαμε να δοθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα στον αθλητή μας μας είπε ότι υπάρχουν κανονισμοί.

Όταν αναφέραμε για την ανυπαρξία park ferme μας είπε ότι είναι φιλικό EVENT.

Oταν ζητήσαμε να του δοθεί έστω το αποτέλεσμα της πρώτης προσπάθειας μας είπε ότι υπάρχουν κανονισμοί.

Όταν αναφέραμε την ανυπαρξία έστω υπεύθυνων στην ζύγιση και την ανυπαρξίας ενημέρωσης προς τους πιλότους μας είπε ότι είναι φιλικό EVENT.

Μάλιστα εδώ παρουσιάστηκε και κάποιος τελείως άσχετος που ουδέποτε έχουμε συναντήσει στον χώρο του καρτ, με πολιτική περιβολή και χωρίς κανένα διακριτικό και μας είπε ότι έκανε νόημα στον πιλότο.

Τι ωραία λοιπόν, από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε ότι θα έπρεπε και εμείς να πάμε σε ένα καφενείο να πάρουμε τον άσχετο με την πολιτική περιβολή, να φωνάξουμε κάποιον πιλότο να μας φέρει τον ήχο, να τα κάνουμε πλακάκια με έναν καράφλα και να κάνουμε μια διοργάνωση που θα την ονομάσουμε TIME ATTACK και θα πουλήσουμε ένα σωρό λάστιχα στην τιμή των 170 ευρώ, να πάρουμε συμμετοχή 60 ευρώ και όλα αυτά χωρίς την έκδοση του παραμικρού παραστατικού πώλησης η παροχής.

Και κυριότερα θα εκδικηθούμε και για τις τυχόν ενστάσεις που έχουμε δεχθεί και επειδή τις χάσαμε (βλέπε D CUP) δεν μπορέσαμε να κάνουμε άγρα πελατών δια των κλεμμένων αποτελεσμάτων.

Βέβαια πραγματικά χρειαζόμαστε όλοι μας στην δύσκολη εποχή που διανύουμε να θυμηθούμε και να διασκεδάσουμε με την λαϊκή μας παράδοση όπως το θέατρο Σπαθάρη, δηλαδή τον Καραγκιόζη με όλους τους πρωταγωνιστές του, τον καραγκιόζη, τον χατζηαβάτη, τον χοντρό, τον καράφλα, τον μαλλιά, τον ψευτονικητή, το τσιράκι και τα κολλητήρια.

Παραθέτουμε video με το event



Related

RACING NEWS 7313401358398215423

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item