AN INTERNATIONAL TRAINING AT KARTODROMO FOR SPARTANS EXTREME RACING

 ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ STANDARDS ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ  ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΩΝ SPARTANS EXTREME RACING. 


Σε κορυφαίους χρόνους κινήθηκε εχθές 21-3-2015 στο KARTODROMO σημειώνοντας μάλιστα και τον απόλυτο χρόνο, ο διεθνής πιλότος μας Theofanis Michas, δημιουργώντας και θέτοντας καινούρια δεδομένα στους υπόλοιπους πιλότους και εν γένει στο Ελληνικό καρτ.

Με συνεχή ταχύτατα περάσματα σε όλα τα σκέλη μας θύμισε τις καταπληκτικές του εμφανίσεις στις Ευρωπαϊκές πίστες, αποδεικνύοντας το επίπεδο του, την εξαιρετική οδηγική του αλλά και την δαιμονιώδη "φόρμα" που βρίσκεται.

Η ομάδα συνδυάζοντας και τις επιδόσεις του στον χώρο της μοτοσυκλέτας στην αγωνιστική προετοιμασία για το 2015, σίγουρα αποδεικνύει την σωστή προπονητική και την ορθότητα των προσπαθειών που έχει ακολουθηθεί κατά την πολύχρονη προετοιμασία του στον χώρο του motorsport.

Ο πιλότος μας Papanikolaou Chris σημείωσε και αυτός τον κορυφαίο χρόνο της ημέρας στην κατηγορία MINI, οδηγώντας καταπληκτικά και δείχνοντας φανερά ότι ακολουθεί τα χνάρια του Theofanis, θέτοντας και αυτός καινούρια δεδομένα στην κατηγορία του και τις βάσεις για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο πιλότος μας Klita Konstantinos και αυτός οδήγησε όμορφα και προς το τέλος της προπόνησης σημείωσε χαμηλούς χρόνους, δείχνοντας ότι δημιουργεί μια σταθερή ανερχόμενη πιλοτική αξία, ακολουθώντας με μανία την σκιά του κατεβάζοντας συνέχεια τους χρόνους του.

                                                                                            SPARTANS EXTREME RACING  





Related

KART TRAININGS 2412015930788430843

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item