SPARTANS-Π.Π.Τ.Μ. 2 (VIDEO)

Δεύτερος ο αναβάτης μας Michas Theofanis στον 2ο Πανελλήνιο αγώνα ταχύτητος μοτοσυκλέτας στην κατηγορία OPEN 600.



O αναβάτης μας συνεχίζοντας τις επιτυχίες του κατάφερε να διακριθεί και στον τέταρτο εν σειρά αγώνα του στην μοτοσυκλέτα, καταλαμβάνοντας και πάλι μια θέση στο βάθρο, αυτή την φορά την δεύτερη, όπως και στους προηγούμενους.
Ο αγώνας ήταν δύσκολος, με διπλή διακοπή λόγω πτώσεων αναβατών, αλλά ο οδηγός  μας κατάφερε να διατηρήσει την συγκέντρωσή του και να ελέγξει την κόπωση του, με τελικό αποτέλεσμα το podium.


H ομάδα μας SPARTANS είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την συνεχώς ανερχόμενη πορεία του αναβάτη μας, αλλά περισσότερο με τον επαγγελματικό τρόπο αντιμετώπισης και διαχείρισης των αγώνων που έχει συμμετάσχει, παρά την νεαρή του ηλικία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην μικτή κατηγορία ΟPEN, στην οποία συμμετέχουν μοτοσυκλέτες 600 κυβικών, αλλά και μοτοσυκλέτες 1000 κυβικών με σαφώς μεγαλύτερες ιπποδυνάμεις, κατέλαβε την τέταρτη θέση γενικής.


H ομάδα μας ευχαριστεί την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ YAMAHA για την απόλυτη υποστήριξη της, την αγωνιστική ομάδα PIERRAKOS YAMAHA για την  εμπιστοσύνη που έχει δείξει στον αναβάτη μας και την συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια της στην προπονητική του Michas Theofanis, καθώς και στο απόλυτο στήσιμο της μοτοσυκλέτας του.


Ευχαριστούμε τους:Κο ΠΙΕΡΡΑΚΟ ΓΙΩΡΓΟ, προπονητή και μέντορα του αναβάτη, τον μηχανικό του ΔΗΜΗΤΡΗ που κουράζεται για ένα καλό αποτέλεσμα, τα μέλη της ομάδας ΘΟΔΩΡΗ  και  ΜΠΑΜΠΗ, που αισιόδοξα κρατούν το πνεύμα μας ξεκούραστο.



Επίσης ευχαριστούμε τον Κο ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ για την αναβατική του πανοπλία IXS, καθώς και για τις μπότες και γάντια  SIDI.
Την SCHUBERTH για το κράνος του αναβάτη μας, καθώς και την INTRAMOTO για τα ελαστικά MERTZELER που παραχωρούνται στον αναβάτη μας.
Στον επόμενο αγώνα μας , ο Michas Theofanis θα αγωνιστεί στην πίστα της Καλαμάτας, στον θεσμό του MiniGP CUP 2014 στις 15-6-2014.
                                                                                                                     SPARTANS


Related

SPARTAN NEWS 7843775188193781335

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item