SPARTANS-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι Spartans, με πιλότο τον Μίχα Θεοφάνη την παρουσία τους στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος καρτ παρά τα μηχανικά προβλήματα που αντιμετώπισαν.


Ο Μίχας Θεοφάνης κατέκτησε την 2η θέση στα χρονομετρημένα με χρόνο 42,916 ξεκινώντας στον ημιτελικό από την 2η θέση του grid.

Στον ημιτελικό παρόλο που στην εκκίνηση έχασε μια θέση κατάφερε από τον 2ο γύρο να πάρει την πρωτοπορία στον αγώνα και να τερματίσει πρώτος παρά τα προβλήματα που είχαν αρχίσει να είναι εμφανή στο μοτέρ του.



Στον τελικό ξεκινώντας από την 1η θέση του grid δέχθηκε έντονη πίεση στην εκκίνηση από τους αντιπάλους του με αποτέλεσμα να χάσει πολλές θέσεις αλλά ξεκινώντας από 5ος κατάφερε γρήγορα να βρεθεί 2ος.
Τέσσερις γύρους πριν το τέλος όμως εγκατέλειψε από σπασμένη πεταλούδα στο καρμπυρατέρ και ενώ το μοτέρ του έδειχνε όσο πέρναγε η ώρα να μειώνετε η απόδοσή του. 

Παρόλα αυτά ο πιλότος των Spartans έδειξε σε άλλον έναν αγώνα την σπουδαία κλάση του κερδίζοντας το απόλυτο των βαθμών του Α σκέλους του αγώνα για την μάχη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καρτ.  

Related

SPARTAN NEWS 2347555255243773470

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



RECENT

ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item