VICTORY AT LOUX CUP

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο πιλότος των Spartans Μίχας Θεοφάνης στο 1ο Λουξ Cup που έγινε στην Καλαμάτα στην κατηγορία Master κατακτώντας και την 1η θέση γενικής της ενοποιημένης κατηγορίας Λουξ - Masters όλων των αυτόματων καρτ, μεταξύ 18 πιλότων.










Στην πρώτη της εμφάνιση σε επίσημο αγώνα η αγωνιστική ομάδα των Spartans κατάφερε να πάρει και την πρώτη της νίκη στην Ελλάδα επικρατώντας κατά κράτος των αντιπάλων της σε όλες τις διαδικασίες του αγώνα.

Ξεκίνημα με τα χρονομετρημένα όπου ο χρόνος για τον Μίχα σταμάτησε στο εκπληκτικό 45,790 κερδίζοντας την pole position και το πάνω χέρι ταυτόχρονα για το Α σκέλος του αγώνα.

Στο Α σκέλος παρόλο που ο ένας εκ των δύο βασικών αντιπάλων του ξεκίνησε στο όριο της νομιμότητας και τέθηκε επικεφαλής, πριν ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος με ένα εκπληκτικό προσπέρασμα στην Κ7 τέθηκε και πάλι επικεφαλής κρατώντας την 1η θέση μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο Β σκέλος ξεκινούσε από την τελευταία θέση βάση των κανονισμών του θεσμού. Πραγματοποιώντας μια ταχύτατη εκκίνηση και εκμεταλλευόμενος τα λάθη των αντιπάλων του, έστριψε στην Κ1 μόλις 6ος έχοντας και μια σύγκρουση όπου του στράβωσε το δεξιό άκρο του καρτ. 

Το τελείωμα του 1ου γύρου τον βρίσκει στην 4η θέση κάνοντας άλλη μια εκπληκτική διπλή προσπέραση από την εξωτερική αυτή την φορά στην Κ6. 
Από τον 3ο γύρο τέθηκε επικεφαλής και ακολουθώντας ένα σταθερό ρυθμό κατάφερε να τερματίσει στην 1η θέση, κάτι που τον έβαλε επικεφαλή και στην εκκίνηση του τελικού.

Στον τελικό τέθηκε από την αρχή στην πρώτη θέση και παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων του πέτυχε μια άνετη νίκη κατακτώντας την πρώτη του καρό σημαία στην Ελλάδα και ταυτόχρονα την πρώτη νίκη των Spartans!







Related

SPARTANS WINS 4597073111401262811

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



RECENT

ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item