A SPARTAN AT SPARTA (VIDEO)

Στην Σπάρτη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Μίχας Θεοφάνης για το TrackDay της IMR Racing στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μοτοσυκλέτας που ξεκινά τον επόμενο μήνα.


Ο πιλότος των Spartans προετοιμάζεται πυρετωδώς τόσο για τους αγώνες καρτ που θα πάρει μέρος φέτος όσο και για τους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Παρόλο που τον τελευταίο καιρό, τον ταλαιπωρεί ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό χέρι περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο στο καρτ όσο και στη μοτοσυκλέτα. 

Στην Σπάρτη εκμεταλλευόμενος την τεχνική και την ταχύτητα που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια από το καρτ, οδήγησε με άνεση την εκπαιδευτική μοτοσυκλέτα IMR πετυχαίνοντας κορυφαίους χρόνους ανάμεσα στους συναθλητές του.

 

Οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες IMR έρχονται από την Ισπανία και έχουν κερδίσει όλη την Ευρώπη αφού πρωταθλητές του MGP και Μοτο 2 τις επιλέγουν για την προετοιμασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η IMR School Academy Ισπανίας, έχει στις τάξεις της πάνω από 200 παιδιά, ηλικίας 5-15 ετών που προπονεί για να δημιουργήσει τους μελλοντικούς πρωταθλητές του MGP.

Επιμέλεια: Χρήστος Ασημακόπουλος 




Related

SPARTAN NEWS 3704822532361534908

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

TRANSLATE

FOLLOW



RECENT

ZEN1ONE RACING

PERISTERAS TYRES

MAIN SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

SPONSOR

DAYTONA

SPARTANS EXTREME RACING

THEOFANIS MICHAS HISTORY

THEOFANIS MICHAS

KARTRACES

KARTNEWS.GR

YEAR BESTS

RACE CALENDAR

2018
HELLENIC MOTORCYCLE SPEED CHAMPIONSHIP

DATEPLACE
1ος31 MARCH – 1 APRILMEGARA
2ος28-29 APRILTRIPOLI
3ος26-27 MAYSERRES
4ος23-24 JUNEMEGARA
5ος1-2 SEPTEMBERSERRES
6ος20 – 21 OKTOBERMEGARA

item